12. 2. 2012.

Predlog kako bi mogao da izgleda e-mail koji biste poslali svojim poznanicima

Postoji mnogo poslova na internetu koji nude zaradu, neki manju neki vecu, neki sa manjim a neki sa vecim ulozima. Medutim, nedavno se pojavila kompanija Wazzub koja ima slican princip poslovanja kao Google i Yahoo i koja ima sjajnu ideju i plan zarade. Kompanija je dosla na ideju da 50% svoje zarade podeli sa svojim clanovima. Dakle vi mozete uci potpuno BESPLATNO, izgraditi svoj tim do 1 aprila 2012 i od 1 aprila krenuti sa mesecnom zaradom a da apsolutno nista ne radite.
 
Pitate se kako je moguce zaraditi ako je besplatno clanstvo u ovom programu, kako kompanija zaraduje. Wazzub naravno zaraduje kao i Google, od reklama. Rec je o ogromnim zaradama, nezamislivim a 50% tih zarada ide svima koji sada postanu clanovi i izgrade tim do 1 aprila.
Princip zarade je sledeci: zarada se prostire na 5 nivoa i mozete zaraditi po 1$ mesecno od svakog clana na svih 5 nivoa, dakle od clanova koje ste uveli vi, ali i koje su uveli vasi clanovi, njihovi clanovi i tako dalje 5 nivoa u dubinu. Dakle ako uvedete samo 5 clanova sto je neverovatno lako i svi ostali clanovi takode uvedu po 5 clanova, vasa mesecna zarada bi iznosila 3 905$!
 
To bi prostije moglo da se prikaze ovako:
Ako vi uclanite 5 osoba to je Vas prvi nivo.I ako svi u Vasim nivoima urade isto to izgleda ovako:
1.nivo 5 osoba= 5 dolara
2.nivo 5x5 osoba= 25 dolara
3.nivo 25x5= 125 osoba= 125 dolara
4.nivo 125x5=625 osoba= 625 dolara
5.nivo 625x5=3125 osoba= 3125 dolara
 
Kada sve saberete Vasa mesecna zarada bi bila 3905 dolara!!!
Broj licno upisanih osoba nije ogranicen pa bi i zarada mogla da bude mnogo veca!
 
I to samo na osnovu vaseg rada do aprila, dobijate isplatu svakog meseca od 1 aprila pa nadalje! Zaista neverovatno. A veoma je lako uvoditi clanove jer ce svi zeleti da postanu deo ovog fenomenalnog programa zato sto je potpuno BESPLATNO a mozete zaradivati zaista puno novca. Bice veoma lako svima da uvedu 10, 20 pa i vise clanova a onda je potencijalna zarada OGROMNA!
 
Naravno postoji sansa da vasa zarada varira u zavisnosti od profita kompanije sto je potpuno razumljivo jer kompanija ne ostvaruje zaradu od clanova s obzirom na to da vi ne placate ucesce u ovom programu NIKADA! Ali vrlo su realne sanse da Wazzub ispuni svoj plan jer ima fenomenalnu ideju za razliku od konkurenata, a to je da placa svoje clanove, a i vec sada je rast ove kompanije neuporedivo veci od rasta kompanija kao sto su Google, Facebook, Twitter u vreme kada su pocinjali sa radom.
 
Dakle, kompanija ima veoma realne sanse da postane veoma uspesna sto ce i svim clanovima obezbediti veliku mesecnu zaradu, a sve sto trebate uraditi je da postanete clan potpuno besplatno, da izgradite svoj tim do 1 aprila 2012, sto ce biti lako i u cemu cemo vam mi pomoci, trebate samo pratiti jednostavna uputstva, i trebate 1 aprila kada kompanija lansira svoj program da postavite njihovu stranicu za svoju pocetnu stranicu u pretrazivacu. I to je to, od 1 aprila ce vam stizati MESECNO velika zarada hteli vi to ili ne.
 
 
Prijavite se na ovom linku: http://signup.wazzub.info/?lrRef=d9ade5d4
 
 
nakon toga od kompanije dobijate sopstveni referal link (na vasu e-mail
adresu) koji cete koristiti da biste i Vi mogli da ga promovisete i uclanjujete svoje clanove.
 
Sve sto treba da uradite je da upisete sto vise ljudi preko svog linka, a to nije tesko jer je besplatno,a nakon toga kada kompanija startuje sa radom 1.aprila 2012. kada kompanija lansira svoj program da postavite njihovu stranicu za svoju pocetnu stranicu u pretrazivacu. I to je to, od 1 aprila 2012. ce vam stizati MESECNO velika zarada hteli vi to ili ne.

Нема коментара:

Постави коментар